Ellenzéki vélemény: Mucsi Tamás (videóval)

Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke az alábbi közleményt jelentette meg a Facebookon Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesternek címezve. Az előzményekről korábbi cikkünkben számoltunk be.

A Demokratikus Koalíció helyben is tárgyalást kezdeményez a Jobbikkal

Tegnap Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely frissen megválasztott polgármestere hibát követett el azzal, hogy hitet tett egy olyan jelölt mellett, aki egyszer már kikapott Lázár Jánostól. Ahogy eddig Polgármester Úr is, a DK is amellett tesz hitet, hogy tárgyalni kell! A DK és az MSZP-P pártszövetség már több körzetben visszaléptette jelöltjeit a kormányváltás érdekében. Erre a Jobbik nem volt hajlandó.
A Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége tárgyalásokat kezdeményez a helyi Jobbikkal és MSZP szervezettel annak érdekében, hogy újabb csapást tudjunk mérni Lázár Jánosra.
Arra kérjük Márki-Zay Pétert, hogy segítse az ellenzéki összefogást azzal, hogy koordinálja a tárgyalásokat. Amennyiben Kiss Attila a Jobbik országos vezetéséhez hasonlóan nem hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni, úgy alkalmatlanságát is bizonyítja.
A DK bízik Márki-Zay Péterben és hiszi, hogy képes tető alá hozni a tárgyalást.

Borítókép: makohirado.com