Sport

HFC: Győzelemmel kezdtek a lányok

Feltöltő: Szeri Csaba / 2017-09-05 07:12:57

Szeptember első hétvégéjén női szakosztályunk is megkezdte a bajnokságot. A megyei felnőttek között induló vásárhelyi lányok a Kiskundorozsma ellen nyitották a szezont.

HFC: Győzelemmel kezdtek a lányok

A vásárhelyi keret a nyár folyamán több helyen átalakult. A távozók oldaláról Tóth Zsuzsa és Fehér Ágnes a St. Mihály, míg Kiss Beatrix a Székkutas csapatához igazolt. Érkező oldalról Fári Bettina és Hegedűs Nauzika Nagymágocsról, valamint Nagy Erika és Tarján Renáta Békéssámsonról igazolt a vásárhelyiekhez.

A HFC-s lányok idegenben léptek pályára, a nagyon ügyes lányokból álló Dorozsma csapata ellen. Az elmúlt években mindig nagyon szoros mérkőzéseket játszott a két csapat egymás ellen, úgyhogy most is egy nagyon kiélezett találkozóra lehetett számítani.

Az első félidőben inkább a vásárhelyiek domináltak. A lányok több szép támadást vezettek és a 22. percben Fári Bettina révén meg is szerezték a vezetést. A második játékrészben viszont a Dorozsmaiak átvették az irányítást, azonban a vendégek önfeláldozó védekezése, valamint egy remek kapus teljesítmény 3 pontot ért.

Csongrád megye, Női Felnőtt II. osztály 'A' csoport 1. forduló

Kiskundorozsmai ESK – HFC 0-1 (0-1)

HFC: Telek Vanda, Hegedűs Nauzika, Kispál Kitti, Réczi Éva, Fári Bettina, Gábor Noémi, Todoran Katalin, Jesenszki Dóra

Játszott még: Nagy Erika, Albert Júlia, Schneider Krisztina

Edző: Mucsi Dénes

Gólszerző: Fári Bettina

Mucsi Dénes: "Megküzdöttek a lányok a győzelemért. Az első félidőben több szép támadást vezettünk és sikerült több helyzetet kialakítanunk, amiből a gólt is szereztük. A második félidőben nagy nyomást helyezett ránk a Dorozsma, de nagyot küzdve sikerült az ellenfél támadásait kivédekeznünk. Gratulálok a lányoknak!"

Forrás: hfc1912.hu