Közélet és Művelődés

Ikrek: vesse be kreativitását!

Feltöltő: Égető Réka / 2017-09-11 07:24:15

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Ikrek: vesse be kreativitását!

KOS Fontos lenne, hogy pontosan fejezze ki magát hétfőn. Különösen akkor fontos ez, ha ma beosztottakkal, ügyfelekkel, vagy munkatársakkal kell beszélnie. Ma mindenki szó szerint hajtja végre azt, amit kér tőle, ezért érdemes jól végiggondolnia a szavait. Pontosan azt kérje, amire szüksége van, nem többet, nem kevesebbet.

BIKA Akkor lesz a legnagyobb zaj Ön körül hétfőn, amikor a legnagyobb csendre vágyik. Ezt a helyzetet pedig azzal oldhatja meg a legegyszerűbben, ha nem a külső csendet akarja megteremteni – erre talán nincs lehetősége – hanem a belső csendet. Ha nyugalomban van, könnyebben elviseli a szokatlan zajokat is.

IKREK Vesse be a kreativitását és a kézügyességét a mai napon. Lehet, hogy gyerekkorában alkottál utoljára, és lehet, hogy már el is felejtette, milyen felszabadító érzés létrehozni valamit. Ma azonban lehetősége lesz arra, hogy megint alkosson. Érdemes ezt a lehetőséget megragadnia.

RÁK Azt hiszi, hogy mindig, minden helyzetben tudnia kell a választ. Azt hiszi, hogy ha valaki elmeséli Önnek a gondjait, akkor Önnek egy azonnali, tökéletes megoldással kell előállnia. De ez nem igaz. Valójában az is elég, ha meghallgatja, ha megöleli, és ha mellette van. Ez néha sokkal több, mint elég.

OROSZLÁN Ne vegye magára mások érzelmeit, és főleg ne vegye magára mások harcait. Ne vállalja át azt a feladatot, hogy kiálljon valakiért. Aki nem képes arra, hogy kiálljon magáért, akkor sem tud semmit kezdeni, ha kivívja neki az eredményeket. Ma tartsa távol magát a pletykáktól is.

SZŰZ Sokkal egyszerűbb dolga lesz hétfőn, mint ahogyan azt gondolta volna. Egyszerűen csak mondja azt, amit a szíve mondana. Egyszerűen csak nyíljon meg a többieknek, és beszéljen a szívéből. Igen, tudom, hogy elsőre ez ijesztő (vagy bugyuta) javaslat, de valójában ez a legjobb amit tehet.

MÉRLEG A titkos tervek legfontosabb szabálya az, hogy ne avasson be illetékteleneket a tervébe. Hétfőn figyeljen oda arra, hogy a tervei ne kerüljenek illetéktelenek kezébe, és arra is, hogy ne kotyogja el azt, amire készül. A titkos tervek hatásosak, de csak akkor, ha komolyan veszi azokat (és a titkosságukat is).

SKORPIÓ A legszívesebben megajándékozna valakit valamivel, de nem biztos benne, hogy örülne az ajándékának. Abban sem biztos, hogy nem örülne neki, ezért az a legjobb, ha kockáztat: Ajándékozza meg őt. Ajándékozza meg, és meglátja, mennyire boldog lesz ettől.

NYILAS Tegye fel magának a kérdést, hogy mi az, ami hétfőn megnyugtatná Önt. Ma a lelki békéjét keresi, de talán Ön sem tudja pontosan, hogy mire lenne szüksége ehhez. A béke most olyan fontos, hogy bármit megtenne érte. Ezért is érdemes kitalálnia, hogy mi kölcsönözné Önnek a béke érzését.

BAK Nem, nem kell ma mindenkinek bebizonyítania, hogy a felettese nem ért a munkájához. (Vagy a sajátjához se.) Sokkal jobb lenne, ha kerülné az ezzel kapcsolatos vélemény nyilvánítást. Mármint ez azért lenne jobb, mert hamarosan kiderül, hogy Ön nem tudott valamit, és ő látta jól a helyzetet.

VÍZÖNTŐ Lehet, hogy nem minden pontosan úgy alakul, ahogyan azt ma elképzelte. De tudnia kell, hogy minden változás Önt szolgálja. Néhány hét múlva hálás lesz azért, hogy ma máshogy alakultak a dolgok.

HALAK Ne kényszerítse választásra az embereket. Mindenki hajlamos arra, hogy pánikhelyzetben rossz döntést hozzon meg. Mindenki hajlamos arra, hogy a kényszer hatására átgondolatlanul döntsön, majd később bármi áron visszacsinálja a dolgokat és lerombolja az eredményeket. Várjon türelmesen hétfőn!

Forrás: nlcafe.hu