Rádió 7 hírei

Ízletes, különleges, laktató és gyors

Feltöltő: Tudósító / 2017-09-09 14:31:56

Manapság igen népszerűek a street food ételek, ami nem is csoda, hisz felgyorsult életünkhöz ezek a gyors ételek illenek a leginkább. Csakhogy a gyorsaság nem mehet a minőség rovására, sőt, egyre igényesebbek vagyunk. Nos, Hódmezővásárhely legújabb burgerezőjében, nem lehet okunk panaszra! A Családi magazinban Dobos Norberttel, a Best Burger üzemeltetőjével beszélgettünk.

Ízletes, különleges, laktató és gyors

Az üzlet alig két hete nyitotta meg kapuit, eddig minden visszajelzés igen pozitív, minden vendég megjegyezte, hogy a különleges hús, a friss zöldségek igazi kuriózummá teszik a Best Burgerben kapható hamburgereket. A hír pedig gyorsan terjed, s ezt jól példázza az is, hogy az első héthez képest, már a második hétre megduplázódott a forgalom.

Hogy mi teszi különlegessé, egyedivé a Best Burger kínálatát? Nos egyrészt a minőségi alapanyagok. Dobos Norbert hosszú éveken át Angliában dolgozott szakácsként, ott pedig megtapasztalta, mennyire fontos a tökéletes alapanyag kiválasztása. Az itt kínált ételekbe Kecskemétről érkezik száraz érlelésű friss marhahús, aminek remek az állaga, szinte nem is kell fűszerezni, nem kell hozzá adalékanyag. A zöldségek is egész frissen kerülnek bele a bucikba.

Ízletes, különleges, laktató és gyors

A siker másik titka talán az, hogy letisztult étlappal várják a vendégeket - nem kell órákon át bogarászni a kínálatot, nem száz hasonló hamburgerből kell kiválasztani, ami a leginkább tetszik, csupán néhány variációból, ám azok úgy vannak összeválogatva, hogy köztük egészen biztosan találunk kedvencet. Természetesen van lehetőség arra is, hogy az alapanyagokból mi magunk állítsunk össze egy burgert.

Ízletes, különleges, laktató és gyors

Dobos Norbert az elmúlt években séfként dolgozott egy étteremben, ami nagy kreativitást igényel - tudni kell játszani az ízekkel, kitalálni egyedi párosítást, különlegességeket. Ezt a fajta ötletességet és játékot a hamburgerekbe is igyekszik belevinni, így minden héten van egy speciális kínálat. Legutóbb például egy brie sajtos, házi lilahagymalekvárral és pirított fenyőmaggal kínált egyedi burger volt a különleges heti ajánlat, jövő héten pedig egy kéksajtos, vadgombás variációt kóstolhatunk majd meg. Ezek a heti ajánlatok sajnos az étlapra nem kerülnek fel, így hát résen kell lennie annak, aki meg akarja kóstolni mindet. A Best Burger facebook oldalán mindig megtaláljuk, hogy mi az aktuális különlegesség.

Ízletes, különleges, laktató és gyors

Az ínycsiklandó finomságokat megtaláljuk a Best Burgerben, Hódmezővásárhelyen a Tóalj utca 21. szám alatt - a narancssárga-fekete bódé eltéveszthetetlen, már messziről látszik és csalogat bennünket. A facebookon Best Burger néven találjuk meg az üzletet, és a telefonszámot is érdemes megjegyezni: 30/846-6786 - ezen a számon akár előrendelésre is van lehetőség. Akár ebédre, akár vacsorára kívánjuk meg a minőségi hamburgert, irány a Best Burger, hétfőn 16-22 óra, keddtől szombatig 12-22 óra között.

Kiskata