Gazdaság és Politika

Vágó Gábor: "Lázár nélkül összeomlik..."

Feltöltő: Czabarka János / 2017-09-13 08:22:32

Vágó Gábor (LMP) úgy fogalmazott: „Nekem nem komám a kancellária miniszter. Ám ha haza vonul fácánra vadászgatni négy évre, akkor Isten óvja Magyarországot. Lázárt rühellik és félik a Fideszen belül, mert a fekáliát is kitapossa a dolgozóiból olyan munkatempót diktál. Nélküle a semmihez sem értő exfidelitasos osztályvezetőkkel teletűzdelt államigazgatás fél év alatt összeomlana."

Vágó Gábor: \

 

Vágó Gábor így folytatta:
"Lázár nem egy szerethető politikus. A cinizmus mintapéldánya. Ahogy Taplós mondá: Úgy mosolyog, mint a macska, aki éppen bekapott egy kanárit. De neki köszönhető, hogy a velejéig korrupt, szakértelmet nélkülöző rendszer működik. Ha nem volna, a kormányzást imitálni sem tudná a Fidesz. Szétszednék egymást a különböző oligarchák által bérelt főosztályvezetők, mint a bolond gyerek a nápolyit. Pufimellényben rozéfröccsöt szörcsögve játszanák a House of Cards megye kettőt, csak közben működésképtelen lenne az ország.

Én nem értek egyet azzal, hogy minél rosszabb, annál jobb. Az országunk működése elsődleges. Egy kaotikus balos-jobbikos kormányzás is hatékonyabb lenne, mint a NER Lázár nélkül. Szóval vagy megnyeri az ellenzék 2018-at, vagy maradjon Lázár. Minden más lehetőséget a magyar állam sínyli meg.”


forrás:mandiner.hu