Ez történt Nagymágocsnál - KÉPEK

Egy személy súlyosan megsérült, amikor egy kamion és egy furgon összeütközött a Csongrád megyei Nagymágocs mellett. Orosháza felé haladt a Citroen furgon, amikor a szemből érkező lengyel kamion megakart fordulni, ezért a kamion áttért a szemközti sávba, ekkor csapódott neki a furgon.

Teljes útzár Orosháza és Nagymágocs között

Egy kamion és egy kisteherautó karambolozott a Nagymágocs és Orosháza közötti úton. A balesethez az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Megcsúszott, felborult

Bács-Kiskun Megyében az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 20 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Már kisrepülővel is próbálnak Magyarországra

Szabadnapos rendőr riasztotta szolgálatban lévő kollégáit azzal, hogy kállósemjéni háza fölött egy alacsonyan szálló kisrepülőt észlelt 2018. január 15-én 19 óra körül. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja által azonnal a helyszínre irányított rendőrök a repülőgépet egy mezőgazdasági területen landolva megtalálták.

további friss hírek