A havazás türelmet követel!

A hóesés és az azzal együtt járó romló látási viszonyok fokozott figyelmet és óvatosságot követelnek meg a közlekedőktől. Felhívjuk a gépkocsivezetők figyelmét arra, hogy közlekedésük során legyenek tekintettel a korlátozott látási viszonyokra, valamint a csúszós utakra és a szokásosnál is óvatosabban közlekedjenek!

Az utakról jelentjük - hangbejátszással

Hódmezővásárhelyen a lámpák mindenütt működnek. Útfelbontásra és sárfelhordásra készülni kell a Lévai utcán, az Ady-Endre és a Kodály Zoltán utcák körforgalmánál, a Bajcsy-Zsilinszky utcán. Csak jó állapotú téli gumival induljunk útnak. A gyalogosok a rossz látási viszonyok között csak a kijelölt gyalogátkelőhelyeken lépjenek az úttestre!

Várható időjárás kedden

Borult lesz az ég, és sokfelé várható csapadék: nyugaton kiadós havazás (5-20 cm), a középső tájakon hó, havas eső, míg keleten eső valószínű. Az ÉK-i szél megerősödhet. Reggel -3 és 1, délután -1 és 5 fok között alakul a hőmérséklet.

Bezárta kaput a 25. FEHOVA

Bezárta kapuit az idén 25. alkalommal megrendezésre került Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás (FEHOVA). A nagy sikerű program napjainkban már a Kárpát-medence vadászainak rangos találkozójává nőtte ki magát és idén mintegy 200 kiállító várta a vadász pavilonban a vendégeket.

Makói KC - Csorvási SK

A tavaszi szezon első mérkőzése bebizonyította, hogy a kezdő csapatból télen eltávozó három meghatározó játékos pótlása még időbe telik. A fiatalabbak azonban jól teljesítettek.

Makói KC - Túrkeve

CONTITECH Makói KC - Túrkevei VSE, félidő: 13:10, végeredmény:29:21. A mérkőzés 50 néző előtt zajlott, vezette: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán

Kézilabda torna

A Hódmezővásárhelyi Kézilabda Egyesület február 18-án, vasárnap a Porcelán Sportcsarnokban (Erzsébeti út 1.) rendezi meg a Hódmezővásárhelyi Kézilabda kupát 3 női (Deszki SC, Nagyszénási SE és Hódmezővásárhelyi KE) és 3 férfi (Makói KC, Tiszakécske VSE és Hódmezővásárhelyi KE) csapat részvételével.

további friss hírek