Közlekedési információk

 

Az északi 47-es elkerülő építése miatt Vásárhely határában, a mártélyi, a szentesi és a kutasi úton munkagépek közlekedésére kell számítani. A mártélyi úton lámpás forgalomirányítás és 40 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben. A szentesi úton terelőúton közlekedhetnek az arra járók.

Vásárhely és Szeged között, Kopáncsnál mindkét oldalon az út egy sávra szűkül.

A 43-as főúton, Makó és Apátfalva között útkarbantartást végeznek.

Mórahalom és a megyehatár között az útburkolat állapota miatt 70 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.

Útkarbantartásra lehet számítani a 451-es főúton, Szentes és Csongrád között.

 

Hódmezővásárhelyen a Vámház utcán felbontás található a Rárosi út felőli részen.

Szintén felbontás van a Nyár és a Kistöltés utcák sarkán és a Rudnay - Kohán Gyurgy utcák találkozásánál is.

A betakarítási munkálatok miatt külterületeken nagyobb mezőgazdasági járművekkel.

Az M5-ös autópályán Kecskemét elkerülő szakaszán, a 445-ös főút csatlakozásánál hidat építenek. A 79-es és a 81-es km között mindkét oldalon lezárták a belső sávot. A járműveket a külső és a leálló sávra terelték.

- A Kecskemét-dél és a kunszállási csomópont között a 96-os km-nél, valamint a 89-es km-nél is hidat javítanak. Budapest és Röszke felé is lezárták a belső sávot, a forgalmat sávelhúzással a külső- és a leálló sávra irányítják.

- A 94-es és a 96-os km között szintén hídfelújítás miatt, mindkét irányban a belső sávot lezárták.

- A Budapest felé vezető oldalon, a 147-es és a 143-as km között burkolatot javítanak, a külső sávot lezárták. A munka mellett a balástyai csomópontban a le és felhajtást biztosítják.

Az 5-ös főúton Szegeden a 168-as km-ben a jelzőlámpás körforgalomban a burkolati prizmákat javítják, a legbelső sávot lezárták.

Az 55-ös főúton Ásotthalom térségében több szakaszon is megerősítik a burkolatot. A 27-es és a 29-es km-nél, valamint a 32-es és 35-ös km között a fél útpályát lezárták.